Вълнуващо изпращане на подгответата от филиала

Facebooktwitterpinterestmail

С изключително вълнуващо тържество децата от подготвителната група във филиал Айдемир се сбогуваха с детската градина.

Пред своите семейства и скъпи гости – бивши възпитатели, те показаха знанията си за буквите и числата, умението си търпеливо да общуват и обгрижват малките деца от групата,  демонстрираха и поведение на бъдещи ученици. Показаха колко много са пораснали не само на ръст, но и на ум, сърце и душа.

Цялата публика искрено се забавляваше с Танца на животните на 7-годишни и  3-годишни, с рапърското изпълнение на момчетата и мажоретния танц на момичетата. Всички пяха и тактуваха в ритъма на песните за България, Първи клас и Очаквана ваканция.

В края на празненството директорът Веселина Никова връчи първите „дипломи“ на децата – удостоверенията за завършено предучлищно образование. А учителките Димова и Петрова възнаградиха своите възпитаници с грамоти за личностни изяви и символа на знанието – бухалчета. Децата и родителите отвърнаха на вниманието с безброй цветя и трогателни думи на признателност. И както му прилича, вечерта завърши с шапки във въздуха и голяяяма вкусна торта. Повече снимки ТУК.

На добър час, деца! Летете смело и волно!   

Facebooktwitterpinterestmail
Публикувано в Учители с етикети . Постоянна връзка.