Есенна забава във втора „б“ група

Facebooktwitterpinterestmail

С песни, танци и музикални драматизации, посветени на есента, децата от Втора „б“ група показаха на своите родители какво са научили в детската градина досега.

Водещ на есенната забава беше самата Есен. В ролята на пъстроцветната вълшебница се изяви 5-годишната Илиянка.

Под формата на гатанки тя препита децата как живеят, как се хранят и подготвят за зимата горските обитатели. После всички дружно представиха музикалната драматизация „Горската бригада“. С това показаха обичта и загрижеността си към природата. Танцът „Дай ми ръка“ представи пред родителите техните пораснали деца, които все повече осъзнават приятелството като символ на доверие помежду им.

Не липсваха и закачки. Емо и Симонка бяха главни герои в драматизацията „Щурчова сватба“. А Кари и Дейвид изтанцуваха ръченицата „Задявка“ с много талант и настроение.

За финал групата подари на директорката Веселина Никова специално изработено пано от естествени, есенни материали. Благодарните родители от своя страна насърчиха децата си за положения труд, като ги почерпиха.  Групата получи дар – специални дъски за рисуване – за всяко дете. С много цветя и благодарности бяха отрупани и учителките Марийка Димитрова и Димитричка Петрова.

Ето част от празника в снимки:

 

Facebooktwitterpinterestmail
Публикувано в Учители с етикети . Постоянна връзка.