„Засаждаме бъдеще“ с участието на ДГ „Мир“

Facebooktwitterpinterestmail

ДГ „Мир“ е сред одобрените образователни институции в България, които ще бъдат активни участници в кампанията „Засаждаме бъдеще“ на Daikin –  водещ производител и доставчик на отоплителна, вентилационна и климатична техника в Европа и ГОРАТА.БГ , позната като Когато станем 100 000, ще посадим гора.

Според регламента на кампанията, печелившите ще получат по 20 дървета, готови за засаждане веднага след получаването, както и 30 комплекта за отглеждане на собствено дърво, съдържащи семена/жълъди, саксийки и почвена смес. За децата и учителите са предвидени видеоклипове с инструкции за засаждане, отглеждане и правилна грижа за дърветата.

Играта „Засаждам бъдеще“ стартира на 1 юни по случай Деня на детето и приключи на 15 октомври. ДГ „Мир“ се вписа с летящ старт през м. септември. Благодарение на приятелите си в социалната мрежа, родители и последователността на една група изключителни природолюбители и хора на каузата, успяхме да съберем 232 гласа.

Благодарим ви, хора!

Ще се радваме да споделим и следващия етап от кампанията – засаждане на дърветата в дворовете на двете сгради на ДГ „Мир“ и на поне 2 детски площадки в кв. „Деленките“ и в центъра на с. Айдемир.

Ето и пълният списък на печелившите.

 

 

Facebooktwitterpinterestmail
Публикувано в Проекти с етикети . Постоянна връзка.