Продукция по народни танци и английски език – 2018

Facebooktwitterpinterestmail

Наученото по народни танци и английски език през годината представиха пред родителите си децата от филиала на ДГ „Мир“ в с. Айдемир.

Възпитаниците на хореографа Стефан Станчев разиграха сърцата и краката на публиката с авторска пролетна композиция. Децата са на възраст между 5 и 7 години и са от втора, трета и четвърта група.

След дългите и заслужени ръкопляскания на танцьорите последва забавният час по английски език. Ръководител на групата е учителят по английски от ОУ „Иван Вазов“ –  г-н Жеко Атанасов. Бъдещите първокласници от детска „б“ група, които за втора поредна година работят с г-н Атанасов, разиграха сюжет на рожден ден.

Демонстрираха умения за основен диалог, знания за видове храни, стихотворения и песни, популярни сред англоезичните деца. Освен това родителите забелязаха, че дали на английски или на български език – децата еднакво се забавляват с любими игри и танци.

За отговорния им и успешен труд учителят ги награди със сертификати за постигнато ниво на знания.  Още снимки вижте тук.  

 

Facebooktwitterpinterestmail
Публикувано в Новини с етикети , . Постоянна връзка.