Наше дете с отличие в рецитаторски конкурс

Facebooktwitterpinterestmail

Шестгодишният Николай Чингалов от група „Бухалчета“ е отличен с трета награда в тазгодишното издание на Областния рецитаторски конкурс „С България в сърцето“.  Видео с индивидуалното му изпълнение участва в селекцията за първа възрастова група, 5-6 г., наред с още 54 участници от 19 детски градини в Силистренска област. Бъдещият първокласник изпълни стихотворението „Българче“ от Младен Исаев.

ДГ „Мир“ беше представена от три индивидуални изпълнения тази година. Поздравления за дебюта на 5-годишния Даниел Костов от група „Зайчета“, който рецитира стихотворението „Родина“ от Диана Маринова, и за 6-годишния Георги Панев от група „Слънчогледи“, който се представи със стихотворението „Шепотът на планините“ от Асен Босев.

Всички участници ще получат сертификати. Най-добрите изпълнения ще бъдат излъчени във ФБ-страницата на Община Силистра в навечерието на Националния празник – 3 март.

Деца, вълнуващо е вашето родолюбиво отношение към България и нейните герои. Продължавайте да се стараете и да обичате, ние сме щастливи с вашите успехи!

Facebooktwitterpinterestmail
Публикувано в Новини, Учители с етикети . Постоянна връзка.