Започна приемът на заявления за учебната 2021-2022 г.

Facebooktwitterpinterestmail

Започна приемът на заявления за деца, родени през 2018. и 2019. година, за първа и за яслената група в детска градина „Мир“.  Всичко за записването на Вашето дете в детската градина ще намерите тук.

И през новата учебна година ще бъдат разкрити две първи групи – по една в основната сграда, в кв. „Деленките“ и във филиал Айдемир. Учителите, които ще се грижат и ще обучават Вашите деца, са, както следва: в кв. „Деленките“ – Милена Христова и Димитричка Петрова, във филиал Айдемир – Светлана Петрова и Веселка Димова.

Към филиала работи и една яслена група за удобство на родителите от селото, както и от квартал Татарица, и село Сребърна. Там медицински сестри обгрижват деца от 10 м. до 3-годишна възраст. Ученически автобус и възпитател от детската градина се грижи за извозването на пътуващите деца.

През последните години 140 деца посещават детската градина. Бяха направени редица ремонти на двете сгради, с които се подобри комфорта на нашите питомци. Обновяването на двете сгради ще продължи, въпреки отпадането на Силистра от проект „Красива България“, уверяват от Общината.  Детска градина „Мир“ е активен участник в обществения живот на село Айдемир и град Силистра.

Яслена група в ДГ „Мир“ – филиал Айдемир

Facebooktwitterpinterestmail
Публикувано в Новини с етикети , , . Постоянна връзка.