Изпратихме и „абитуриентите“ от филиал Айдемир

Facebooktwitterpinterestmail

На тържествена церемония бъдещите първокласници от филиал Айдемир се сбогуваха с любимата детска градина. В екип със своите по-малки приятели от Детска „б“ група Емил, Симона, Карина и Михаела показаха колко много са пораснали не само физически, а и като знания, умения и артистизъм през последните 4 години, благодарение на учителите си Марийка Димитрова, Димитричка Петрова и Калинка Спасова.

Под вещото ръководство на г-жа Спасова „абитуриентите“ пяха и декламираха с любов към родината, детската градина, своите учителки и лелички. Изпълниха танца на вечното приятелство и завещаха играчките и занималнята, която винаги ще помни техните стъпки, на своите малки приятели.

Весело и зареждащо лято, както и на добър час в училище им пожела директорът Веселина Никова. Всеки от бъдещите първокласници получи своето първо удостоверение в живота – това за успешно завършено предучилищно образование.

Накрая всички заедно – деца, родители и възпитатели – отпразнуваха весело новия етап в живота на бъдещите първокласници с почерпка, цветя, думи на благодарност и някоя изпусната сълза. Още снимки от изпращане на Випуск 2019 – ТУК.

Facebooktwitterpinterestmail
Публикувано в Учители. Постоянна връзка.