ДГ „Мир“ – с две награди за принос в образованието

Facebooktwitterpinterestmail

Директорът на ДГ „Мир“ – с. Айдемир, г-жа Веселина Никова и старши учител Тодорка Маринова са сред наградените педагози от кмета на община Силистра д-р Юлиян Найденов по време на празничната среща, посветена на 24. май – Денят на светите братя Кирил и Методий, българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

Срещата се проведе на 22. май в салона на Община Силистра с участието на над 170 директори, учители, административни ръководители на местни и държавни структури. Бяха връчени награди в 5 категории на 33 педагози и три екипа, постигнали високи резултати в предучилищното и училищно образование.

Г-жа Веселина Никова и старши учител Тодорка Маринова са отличени с грамота, плакет и сребърна монета с герба на община Силистра за цялостен принос в развитието на образователната система и за дългогодишна педагогическа практика.

Поздравления на наградените! Признанието вдъхновява. Уважаеми колеги, продължавайте да увличате след себе си децата и младите учители там, гдето знанието живей! Честит празник!

Facebooktwitterpinterestmail
Публикувано в Новини, Учители с етикети , , , . Постоянна връзка.