Преустановяват се присъствените занимания на децата до второ нареждане

Facebooktwitterpinterestmail

От 30.11.2020 г. до второ нареждане временно се преустановяват присъствените учебни занимания на децата от ДГ „Мир“. Решението е взето във връзка с въведените в страната противоепидемични мерки срещу разпространението на Ковид-19, които засягат и образователната система.

Учебните занимания, доколкото и ако е възможно, да се осъществяват от педагогическите специалисти от разстояние, в електронна среда, с участието на родителите, препоръчват от Министерството на образованието и науката.

Използвайки добрия опит от карантината през пролетта, учителите от ДГ „Мир“ ще публикуваме ежедневно образователни и занимателни материали в персоналните групи на детската градина във Фейсбук. Отворени сме и за обратна връзка от страна на родителите и децата, ако се нуждаете от разяснения и споделяне на резултати. Целта е да не бъде нарушена  предучилищната подготовка на децата.  И този път ще разчитаме на подкрепата и помощта на възрастните, в удобно за семейството време.

Още от организацията на ДГ „Мир“ през м. декември: запазва се графикът за плащане на месечната такса от 01. до 10.12. 2020 г. За удобство на родителите домакинът ще бъде на разположение в този период, както следва:

  • за основната сграда, кв. „Деленките“ – в понеделник, вторник и четвъртък, от 09. 00 до 12.00 часа.;
  • за филиала в село Айдемир – в сряда и петък, от 09.00 до 12.00 часа.

Телефон за контакт с домакина: 0877 66 98 44.

В сърцата и мислите си ще продължим да сме заедно, имаме вяра и оптимизъм за една по-здрава 2021 година!

Facebooktwitterpinterestmail
Публикувано в За вас, родители, Обяви и съобщения с етикети . Постоянна връзка.